Aluekartta ja majoitusehdot

Aluekartta

Majoitusehdot

Avainten luovutus, käyttö ja palautus 

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 14.00 lähtöpäivään klo 12.00. Avaimet annetaan Mericampingin vastaanotosta (Palosaarentie 67, 29900 Merikarvia). Asiakkaalla on käytössään yksi avain, joka palautetaan lähtiessä vastaanottoon. Mökin varaaja on koko varausjakson ajan vastuussa avaimesta. Asiakkaan on lähtiessään varmistettava, että ikkunat ja ovet ovat suljettuina ja lukittuina. Kadonneesta avaimesta peritään lukon uudelleen sarjoittamisesta aiheutuneet kustannukset. 

Oleskelu mökissä ja leiriytyminen alueella 

Asiakas on vastuussa mökistä koko varauksen ajan. Mökin edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan normaalin asumisen jäljiltä: huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä, tiskit tiskattuna, lattia lakaistuna ja matot puisteltuina (Mökit 1-9, 11, 13, 14, 15 ja 17). Talviasuttavissa mökeissä siivousohjeet löytyvät mökin seinältä (Mökit 10, 12, 16, 18, 19, 20, 21 ja 22). Mikäli asiakas haluaa tilata loppusiivouksen etukäteen vastaanotosta, loppusiivouksen hinnat ovat: mökit 10, 12, 16, 18, 21 ja 22: 70 euroa; mökit 19 ja 20: 90 euroa. 

Alueella on hiljaisuus klo 23.00-07.00. Asiakkaiden tulee välttää häiriön aiheuttamista hiljaisuuden aikana. Mikäli asiakkaan toimista aiheutuu häiriötä muille asiakkailla, Mericampingillä on oikeus poistaa asiakas alueelta. 

Leirintäalueella on sallittua yöpyä ainoastaan teltoissa, majoituskäyttöön tarkoitetuissa ajoneuvoissa sekä majoitusrakennuksissa. Leirinnän majoitusvuorokausi alkaa klo 15 ja päättyy klo 15. Matkailuajoneuvojen ja telttojen välisen etäisyyden tulee olla vähintään neljä (4) metriä. Kiinteät järjestelyt ja rakenteet leirintäpaikkasi ympärillä (esim. lipputanko, aitaus, ojat) ovat kiellettyjä ilman alueen henkilökunnan lupaa. Leirintäalueella säilytettävä omaisuus on asiakkaan vastuulla. Tulenteko leirintäalueella on sallittu vain karttaan merkityillä grillauspaikoilla.

Koirat ja muut seuraeläimet on pidettävä kiinni ja lemmikkieläinten tuomisesta mökkiin on ilmoitettava etukäteen varausta tehdessä. Lemmikkieläinten jätökset on ehdottomasti siivottava. 

Kaupankäynti ja siihen liittyvä toiminta leirintäalueella ilman alueen pitäjän lupaa on kiellettyä. 

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot 

Kaikki mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan ja korvaamaan mökille ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Tupakointi on kiellettyä mökkien sisätiloissa. Luvattomasta tupakoinnista veloitetaan 100 euron siivousmaksu. 

Henkilömäärä 

Mökin suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin mökin vuoteiden ja lisävuoden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava tarkasti varausta tehdessä. Ylimääräiset henkilöt mökissä ovat asiakkaan omalla vastuulla ja näiden tulee poistua leirintäalueelta klo 23.00 hiljaisuuden alkaessa alueella. 

HENKILÖ JOKA EI NOUDATA ANNETTUJA OHJEITA, VOIDAAN POISTAA ALUEELTA.