Tapahtumat

Tapahtumia Meriakarvialla 

Tutustu Merikarvian kunnan tapahtumakalenteriin.

Tekemistä Merikarvialla

Koe unohtumaton musiikkinäytelmä upealla merenrantanäyttämöllä 

Ouraooppera esittää kesällä 2020 Krookan merenranta näyttämöllä "Viulunsoittaja katolla" -näytelmän. Ensi-ilta nähdään 25.6. Viimeisestä näytöksestä voi nauttia 5.7. Lisätietoja Ouraoopperan sivuilta. 


Retkeile Merikarvialla

Merikarvianjoen varrelta löytyy useita tauko- ja levähdyspaikkoja. Riippusiltoja löytyy Piinukoskella ja Purupakassa. Jokien ylittäminen riippusiltoja pitkin antaa uusia mahdollisuuksia lenkkipolkujen valintaan vaihtelevassa maastossa. Merellisistä maisemista pääsee puolestaan nauttimaan Kräsooran lähiluontokohteessa.

Tutustu retkeilymahdollisuuksiin >

Ouran saariston meriretket

Koe ihastuttava Ouraluoto kesällä! Ihmeellinen Oura on tulvillaan elämyksiä ja auringonpaistetta. Merellisen ilmaston ansiosta auringon lämmittävät säteet osuvat Ouraan usesti silloinkin, kun mantereella on pilvistä. Vanhan sanonnan mukaan Merikarvialla, ja etenkin Ourassa, on sata aurinkoista päivää enemmän kuin sisämaassa! 

Tutustu Ouran meriretkiin. 

Huom! Ilmoittamalla ennakkoon kuljettajalle, asiakkaat noudetaan suoraan Mericampingin laiturilta.

MuuMaa - Tekemistä koko perheelle 

MuuMaassa on maatilameininkiä koko perheelle! Sieltä löytyy traktorikiertoajelua ja munien keruuta. Maatilan koloista löytyy myös toimintapisteitä keppihevosten radasta polkutraktoribaanaan.

Lue lisää Koivuniemen Herran MuuMaasta. 

Nähtävyydet Merikarvialla

Merikarvialta löytyy mm. Suomen toiseksi suurin, vuonna 1899 rakennettu puukirkko, pyttymakasiini sekä korsutupa. 

Tutustu Merikarvian nähtävyyksiin.